پاپریکا یک ادویه همه کاره است که می توان آن را در بسیاری از غذاها گنجاند.
این در سه نوع اصلی وجود دارد که از نظر طعم و رنگ بر اساس کشت و پردازش فلفل متفاوت است.
پاپریکا شهریار شیرین علاوه بر شیرینی، حالتی دودی نیز دارد. می توان از آن به عنوان چاشنی گوشت، سالاد سیب زمینی و تخم مرغ استفاده کرد.
از سوی دیگر، پاپریکا داغ طعم تندتری دارد و اغلب به سوپ ها و خورش هایی مانند گولش مجارستانی اضافه می شود.
در نهایت، طعم شیرین و دودی پاپریکا دودی با غذاهای برنج، عدس و لوبیا بهترین کار را دارد.
همچنین میتوانید پاپریکا دودی کادین را با پاشیدن یک قطره روی تخممرغ آب پز، سبزیجات خرد شده، دیپ، برنج پخته، سیبزمینی سوخاری و سالاد به وعدههای غذایی ساده و روزمره اضافه کنید.
در حالی که مکمل های پاپریکا نیز در دسترس هستند، تحقیقات بسیار محدودی در مورد ایمنی و اثربخشی آنها وجود دارد.
پاپریکا یک ادویه رنگارنگ است که از فلفل های آسیاب شده به دست می آید.
انواع مختلفی از ترکیبات مفید از جمله ویتامین A، کپسایسین و آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی را ارائه می دهد.
این مواد ممکن است به جلوگیری از التهاب و بهبود کلسترول، سلامت چشم و سطح قند خون، از جمله مزایای دیگر کمک کنند.
می توانید این ادویه را به انواع غذاها از جمله گوشت، سبزیجات، سوپ و تخم مرغ اضافه کنید.
پاپریکا دودی سرشار از آهن و ویتامین E است، دو ریزمغذی که برای خون سالم حیاتی هستند.
آهن بخش مهمی از هموگلوبین است، پروتئینی در گلبولهای قرمز خون که به حمل اکسیژن در سراسر بدن کمک میکند، در حالی که ویتامین E برای ایجاد غشاهای سالم برای این سلولها مورد نیاز است.
بنابراین، کمبود هر یک از این مواد مغذی ممکن است تعداد گلبول های قرمز شما را کاهش دهد. این می تواند باعث کم خونی شود، وضعیتی که با خستگی، پوست رنگ پریده و تنگی نفس مشخص می شود.
در واقع، یک مطالعه روی 200 زن جوان، مصرف پودر پاپریکا مراکشی کم آهن را با افزایش تقریبا 6 برابری خطر کم خونی در مقایسه با مصرف کافی مرتبط دانست.
- منابع:
- تبلیغات: