خیار را می توان از اواخر ماه مه زمانی که خطر سرمازدگی تمام شده و دمای خاک حداقل 16 درجه سانتیگراد (61 فارنهایت) است، در محل کاشته شود.
خیارشور حلقه ای در سایزبندی های متفاوتی به فروش می رسد.
سوراخ هایی به عرض 30 سانتی متر (12 اینچ) آماده کنید و مقدار زیادی کمپوست یا کود دامی که به خوبی پوسیده شده است مخلوط کنید. سوراخ کاشت را کمی به سمت بالا بریزید زیرا به زهکشی گیاهان کمک می کند.
در هر تپه دو دانه بکارید و آنها را در دو طرف آنها به عمق حدود 2.5 سانتی متر (1 اینچ) قرار دهید.
خیار از محصولات فصل گرم است و در برابر سرما مقاوم نیست. آنها باید دمایی بین 18 تا 27 درجه سانتیگراد (64 تا 81 درجه فارنهایت) داشته باشند.
در مناطق سرد از گیاه جوان با مالچ یا کلوش محافظت کنید.
مالچ غلیظ نیز به حفظ آب کمک می کند.
پس از جوانه زدن، نهال ها را نازک کنید تا ضعیف ترین آنها حذف شود. بذرها اگر در دمای 20*C (68*F) نگهداری شوند بهتر جوانه می زنند. دمای ایده آل شب نباید کمتر از 16 درجه سانتیگراد (60 فارنهایت) باشد.
این دما باید به مدت چهار تا شش هفته پس از کاشت نهال ها حفظ شود، بنابراین سفت شده و زمانی که یخبندان تمام شد بکارید.
کشت:
زمانی که گیاهان حدوداً پنج برگ دارند، نقطه رشد را قطع کنید تا رشد قویتری داشته باشند. در صورت لزوم، تکیه گاه ها را آموزش دهید. هنگامی که گیاه به بالای تکیه گاه رسید، نوک آن را بیرون بیاورید، دو برگ فراتر از آخرین گل.
سپس شاخه های جانبی رشد می کنند و گل و میوه بیشتری تولید می کنند.