دیپ پنیر به معنای امروزی احتمالاً از دستور پخت غذاهایی مانند فوندو سرچشمه گرفته است، که در آن مربع های نان خرد شده در پنیر ذوب شده داغ فرو می روند.
با این حال، معمولاً سس دیپ چدار مبتنی بر پنیر نسبت به سایر خوشمزه ترند.
یک استثناء فوندیدو یا کیسو بلانکو است، یک بشقاب پنیر مکزیکی که ممکن است حاوی تکههای سوسیس باشد و با چیپس تورتیلا به صورت گرم سرو میشود.
این به طور فزاینده ای در ایالات متحده محبوب شده است و جایگزین خوبی برای دیپ پنیر ساخته شده با چدار یا اغلب پنیر آمریکایی است.
اکثر دستور العمل های سس پنیر، پنیرهای فرآوری شده هستند که ممکن است مواد دیگری مانند سس، پیاز، کلم بروکلی یا حتی خامه ترش به آن اضافه شود.
پنیر آمریکایی مانند Velveeta اغلب ترجیح داده می شود زیرا کار با آن آسان تر است و می توان آن را در مایکروویو ذوب کرد.
پنیر چدار، یک جایگزین محبوب، اگر به درستی ذوب نشود، می تواند جدا شود، اما پنیر آمریکایی ذوب می شود و صاف می ماند.
این بدان معنا نیست که نمی توانید از پنیر چدار استفاده کنید، اما باید مراقب نقطه ذوب پنیر باشید تا در نهایت با یک آشغال روغنی خیس مواجه نشوید.
اگر قصد دارید از چدار یا هر پنیر سفت دیگری استفاده کنید، ممکن است با آب کردن پنیر روی یک دیگ بخار و هم زدن نسبتاً مدام نتایج بهتری بگیرید.
تعدادی دستور غذا وجود دارد که از پنیر خامه ای استفاده می کنند و از نظر تئوری آنها را سس پنیر می سازند.
اینها معمولاً ذوب نمی شوند، زیرا پنیر خامه ای از قبل نرم شده است.
آنها به عنوان یک دیپ پنیر سنتی نیستند مگر اینکه پنیر خامه ای به پنیر ذوب شده مانند چدار یا آمریکایینو اضافه شود.
افزودن پنیر خامه ای، ماست یا خامه ترش، به خصوص در هنگام استفاده از پنیر خامه ای، چندان غیرعادی نیست.
حتی با سرد شدن به صاف و نرم شدن شیب کمک می کند.