تجهیزات ذخیرهسازی کابینتهای ذخیرهسازی غذا را در دمای خاصی نگه میدارند، و آنها را برای نگهداری غذا تا زمانی که آماده سرو میشود، ایدهآل میکند.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی لوازم مختلفی را در بر می گیرد که بسیار ضروری و با اهمیت هستند که در ادامه به چند مورد از آن ها اشاره شده است.
توستر: اگر رستوران شما برای صبحانه باز است، یک توستر تجاری برای نان شما ضروری است.
دستگاه قهوه ساز: قهوه یک نوشیدنی بسیار محبوب است و در هر رستورانی ضروری است.
مایکروویو: مایکروویو روشی مناسب برای گرم کردن مجدد سس ها، یخ زدایی غذاها و گرم کردن مجدد محصولات است.
تجهیزات تبرید و نگهداری مکانی برای نگهداری ظروف و مواد اولیه رستوران در اختیار شما قرار می دهد، مهم ترین عواملی که در انتخاب تجهیزات ذخیره سازی باید به آن توجه کنید ظرفیت و شکل است.
شما باید تجهیزاتی را انتخاب کنید که بتواند میزان غذای مورد نیاز رستوران شما را تامین کند و همچنین تجهیزاتی را انتخاب کنید که متناسب با چیدمان آشپزخانه شما باشد.
انواع مختلفی از تجهیزات برودتی وجود دارد و مدلی که انتخاب می کنید به نوع رستوران و نیازهای یخچالی خاص شما بستگی دارد.
در اینجا چند نمونه از تجهیزاتی که یک رستوران استاندارد ممکن است انتخاب کند آورده شده است.
یخچال: برخی از انواع رایج یخچال ها عبارتند از یخچال های ستونی یا اتاق های سرد، به احتمال زیاد رستوران شما به ترکیبی از چندین نوع نیاز دارد.
فریزر: فریزرها مانند یخچال ها در اندازه ها و سبک های مختلف مطابق با نیازها و قابلیت های غذایی شما هستند.
یخ ساز: دستگاه های یخ ساز جزء ضروری سرویس نوشیدنی در هر رستورانی هستند، علاوه بر این، کافهها، بارها و خواربارفروشیها میتوانند از یخ برای تهیه اسموتی یا کوکتلهای ترکیبی استفاده کنند.
علاوه بر یخچال، هر رستورانی به تجهیزات نگهداری مواد و همچنین ابزار و تجهیزات کوچک نیاز دارد.