آیا میخواهید رولآپهای میوه نرمتری داشته باشید؟
من دوست دارم از پوره میوه تازه استفاده کنم، که ویتامین های موجود در میوه را بیشتر حفظ می کند (اما این فقط در مورد تغذیه مغز من صحبت می کند).
برای درست کردن رولآپهای میوهای که کمی یکنواختتر به نظر میرسند، میتوانید مخلوط میوه را روی اجاق گاز بدون درپوش بپزید تا غلیظ شود، سپس این دستور را ادامه دهید!
لواشک خانگی چند میوه جزو بهترین نوع لواشک ها می باشد که در بسته بندی های کاملا بهداشتی به فروش می رسد.
پوره میوه را روی یک ورقه پخت پخش کنید.
مرحله 3: آبگیری کنید
به مدت 4 تا 6 ساعت یا تا زمانی که وسط آن دیگر چسبناک نباشد، در فر خود به اندازه دمای فر (140 تا 170 درجه فارنهایت) آب دهید. اگر مرکز شما هنوز چسبناک است، ممکن است به این دلیل باشد که مخلوط تا غلیظ پخش شده است.
لبه ها ممکن است بیش از حد خشک شوند، در این صورت می توانید با مالش آب کمی آنها را آبرسانی کنید.
چرم میوه ای روی ورقه پخت.
مرحله 4: خنک
اجازه دهید چرم میوه خنک شود، سپس از قیچی تمیز برای برش لبه ها استفاده کنید و به نوارهایی به عرض 1 اینچ برش دهید. هر نوار را به صورت رول آپ درآورید و لذت ببرید!
رول آپ میوه ای خانگی.
چرم میوه ای خانگی را چگونه نگهداری می کنید؟
تا 2 هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.
اگر یک حوله کاغذی در ظرف اضافه کنید که به جذب رطوبت کمک می کند، حتی بیشتر دوام خواهد داشت.
آیا می توانید از میوه های منجمد استفاده کنید؟
میتوانید از میوههای یخزده برای درست کردن رولآپهای میوهای خود استفاده کنید! مهم است که میوه را قبل از استفاده کاملاً آب کنید، سپس آب یا رطوبت را از آن خارج کنید.
رول آپ میوه خانگی با توت فرنگی.
رول میوه خانگی سالم (+ راهنمای طعم)
4.66 از 116 رای
آماده سازی: 15 دقیقه پخت: 6 ساعت کل: 6 ساعت 15 دقیقه نویسنده: سارا باند کالری: 28 کیلو کالری
خدمات:
8
چاپ
نرخ
سنجاق
این رولآپهای میوهای 3 مادهای یک راه ساده و خوشمزه برای درست کردن چرم میوهای خود (بدون هیچ وسیله یا مواد شیک!) است.