با خوردن سس ورچستر ایرانی خوابتان راحت می شود

اگرچه سس ورچستر در حال حاضر در ایالات متحده بسیار محبوب است، این جایی نیست که از آن می آید.

در عوض، سس ورچستر ایرانی که ما امروز می شناسیم، برای اولین بار در انگلستان، در شهری کوچک به نام ورچستر ساخته شد.

در حالی که سس ورچستر که ما امروز می دانیم در ورچستر ایجاد شده است، تصور می شود که این دستور غذا از دستوری که برای اولین بار از هند آمده بود اقتباس شده است.

در دهه 1830، دو شیمیدان به نام های لی و پرینز که در ووسستر کار می کردند، برای اولین بار سس ورسسترشر را ساختند.

اولین بار در سال 1837 به فروش عمومی رسید و به موفقیتی فوری دست یافت.

از آن زمان، محبوبیت این سس تنها افزایش یافته است و در سراسر جهان به شهرت رسیده است.

این سس از نام شهری که در آن ایجاد شد نامگذاری شد و هنوز هم امروزه در ووستر ساخته می شود.

سس

اما علیرغم شهرتی که این سس برای شهر ووستر به ارمغان آورده است، هنوز معلوم نیست که دستور اصلی از کجا آمده است و به احتمال زیاد تاریخچه کامل آن هرگز مشخص نخواهد شد.

در نسخه بریتانیایی، سرکه سفید مقطر با سرکه مالت جایگزین می شود و شکر و سدیم به میزان قابل توجهی کمتر مصرف می شود.

به همین دلیل، نسخه آمریکایی بسیار شیرین تر است، اما نسخه بریتانیایی برای خوردن بسیار سالم تر است.

این باعث ایجاد رمز و راز در مورد طعم سس ورچستر می شود و این رمز و راز می تواند بسیار آزاردهنده باشد.

اما نیازی به این کار نیست زیرا سس ورسترشایر طعم بسیار خوبی دارد.

همانطور که گفتیم، سس ورچستر طعمی شیرین و در عین حال تند دارد.

با توجه به لیست طولانی موادی که برای تهیه این سس استفاده می شود، طعم آن جنبه های زیادی دارد، بنابراین هنگام خوردن آن طعم های مختلفی را تجربه خواهید کرد.

سس ورچستر علاوه بر شیرین و تند بودن، بسیار شور و خوش طعم است و هر بار که آن را امتحان کنید، طعم آن کمی متفاوت خواهد بود.

طعمی که به دست می آورید نیز بسته به نوع سس ورچستر که خریداری می کنید متفاوت خواهد بود.

بنابراین، بیایید نگاهی به انواع مختلف سس ورچستر بیندازیم.