از بادمجان امروز در شیراز برای جلوگیری از خونریزی استفاده نمایید

بادمجان امروز در شیراز میوه ای است که در اصل بومی شبه قاره هند است و اکنون در سراسر جهان در غذاهای مختلف یافت می شود. در حالی که اغلب به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود، در واقع یک میوه است. همچنین به نام های برنجال، ملونژن، بادمجان و کدو گینه نیز شناخته می شود.

بادمجان

این میوه‌های براق بنفش یا سیاه در گونه‌های وحشی می‌توانند بیش از یک فوت رشد کنند، اگرچه به طور کلی کوچک‌تر هستند.

بادمجان دارای طیف وسیعی از فواید سلامتی است که ممکن است شامل توانایی کمک به ساخت استخوان های قوی، کاهش علائم کم خونی و افزایش قدرت شناخت باشد.

بادمجان همچنین برای کاهش وزن، مدیریت دیابت، بهبود سلامت قلب و عروق و سیستم گوارش مفید است.

بادمجان چیست؟
انواع مختلفی از بادمجان وجود دارد که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و از جهات مختلفی در غذاهای مختلف گنجانده می شود. اگرچه بادمجان ها از نظر فنی میوه هستند، اما در هندوستان «سلطان سبزیجات» نامیده می شوند.

این یکی از محبوب ترین، همه کاره ترین و کاربردی ترین غذاها در غذاهای هندی است.

از نظر بافت و تراکم قوام گوجه فرنگی را دارند.

آنها به تنهایی کامل هستند یا به خورش ها و کاری اضافه می شوند.

بنابراین، بادمجان فقط یک افزودنی خوشمزه برای هر وعده غذایی نیست، بلکه یک گنجاندن سالم در هر رژیم غذایی است.

برای آموزش پخت بادمجان اینجا را کلیک کنید!

نمای نزدیک از بادمجان های تازه که روی میز چوبی قرار گرفته اند

حقایق تغذیه ای بادمجان
فواید فوق العاده بادمجان برای سلامتی در درجه اول از محتوای ویتامین، مواد معدنی و مواد مغذی آن ناشی می شود.

طبق گزارش USDA، بادمجان ها دارای محتوای آب بالا و تقریباً بدون کلسترول یا چربی هستند و منبع ویتامین C، ویتامین K، منیزیم، فسفر، مس، فیبر غذایی، اسید فولیک، پتاسیم و منگنز هستند.